portfolio Description

FOREDRAG


Stress – hvor sjovt er det?

Stress er blevet en folkesygdom, og det er jo ikke noget at grine af. Men humoren kan til gengæld være et godt redskab, når man vil undgå at hverdagstravlheden sætter sig til stress. Karen-Marie Lillelund belyser hvordan man kan bruge humoren til at afstresse, uanset hvor man er.

Humor er ikke et mirakelmiddel og er man først gået ned med stress skal der andre metoder i spil. Men humor er verdens bedste forebyggelsesværktøj. Og hvis man træner sin humoristiske sans mens hverdagen er fredelig, så er den der også når man bliver presset og har voldsomt brug for et frikvarter.

En nordjysk mand sagde engang til Karen-Marie: ”Man er jo ikke rigtig tryg ved at tage sit gode humør med på arbejde. Man ved jo ikke om man får det med hjem igen”. Svaret til ham og mange andre er, at med en lille smule øvelse og opmærksomhed kan man finde humor både på arbejdspladsen og på vej derhen og måske endda få et bedre humør med hjem end det, man kom med.

Dette foredrag fokuserer på, hvordan man bryder negative tankemønstre, og bliver bedre til at holde balancen mellem travlhed og stress. Samtidigt er det et bud på, hvordan en positiv indstilling bliver til mere end et pligtopfyldende smil, og i stedet ender i ægte arbejdsglæde.

Book foredrag – Send forespørgsel