Handelsbetingelser gælder for alle leverancer fra Karenmarielillelund.dk.

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Karenmarielillelund.dk.

Dokumentation og vejledning

Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra karenmarielillelund.dk. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Karenmarielillelund.dk side, er denne af vejledende art. Karenmarielillelund.dk indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning.

Leveringstidspunkt og transport

Levering af varer fra Karenmarielillelund.dk anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med DAO og leveringstiden er  3-4 hverdage.

Risikoen for varerne

Risikoen for varer købt af Karenmarielillelund.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Reklamation

Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Karenmarielillelund.dk skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til info@karenmarielillelund.dk.

Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest et år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Karenmarielillelund.dk har stillet dig i udsigt.

Pris og betaling

I denne butik kan du bestille dine varer online og betale med Dankort, Visadankort og MobilePay.
Alle priser hos Karenmarielillelund.dk – på web-adressen https://karenmarielillelund.dk – er inkl. Moms.

Fortrydelsesret

Karenmarielillelund.dk yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer.
Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

logo for Karen-Marie Lillelund