portfolio Description

FOREDRAG


Kommunikation – med humoren som forløser

Kan man se det sjove i hverdagen, så kan man også blive det, der med et lidt slidt ord hedder “omstillingsparat”. Lad Karen-Marie Lillelund give et bud på, hvordan man skærper opmærksomheden på god kommunikation og får humoren med i købet - en ting er sikkert: Det bliver ikke kedeligt!

Her taler Karen-Marie om den kommunikation, der er grundlaget for arbejdsglæde, god stemning og dermed for en positiv arbejdskultur. Det handler om at vælge sine kampe og med direkte kommunikation skabe et fundament af tillid, som giver lattermildheden og den positive arbejdskultur gode vilkår.

Med en positiv arbejdskultur bliver der lettere adgang til nye idéer, der kan forbedre hverdagen og bundlinjen og når arbejdet foregår i en atmosfære hvor man har let til smil, kan man oven i købet minimere risikoen for at travlhed bliver til stress. Karen-Marie Lillelund forholder sig muntert og kritisk til vores måde at kommunikere på. Hun hjælper os med at få øje på de sjove og opmuntrende hændelser i hverdagen, og med at ruske op i den automatiske kommunikation og erstatte den med nærvær.

Book foredrag – Send forespørgsel