Karen-Marie i blå kjole er badet i 2 spotlight

Hold Balancen - Nyd livet

Livet er ikke en generalprøve med døden som premiere. Alligevel føles det indimellem som om vi bare ræser afsted i forsøget på at nå en eller anden mållinje og glemmer at nyde vejen derhen. Hold balancen handler om at få det hele med og nyde turen, fordi, som Ghita Nørby siger til den alvorstyngede faster i Matador: ”Livet er da dejligt”

Humor som værktøj til arbejdsglæde

Det skal være sjovt at gå på arbejde, fordi mennesker, der har det sjovt, både yder bedre, bliver mindre syge og arbejder mere effektivt. Og så er det iøvrigt spild af liv at tilbringe 7,4 timer om dagen med at klage. Karen-Marie retter en kritisk spot mod arbejdskulturen og giver konkrete bud på, hvor man skal begynde for at få det sjovt.

Det er ikke forbudt at grine

Når krisen rammer, er det alvor og den slags synes vi ikke, man ikke spøge med. Men det er lige netop i kriser, vi har allermest brug for humorens ventil. Humor er et at de bedste overlevelsesværktøjer, vi har. Så selvom der kan være både virus, restriktioner eller andre slags kriser, så må det aldrig blive forbudt at grine.

Humør - Spa

Kroppen skal vi passe på og forkæle og traktere med alt fra grødomslag til sauna gus. Men hvem passer på hjernen? Den fylder vi op med dårlige nyheder fra hele verden og så giver vi de sociale mediers konkurrence om det perfekte liv til dessert. Er det så mærkeligt, hvis humøret er lidt gråt indimellem? Humør-spa giver din hjerne en udrensningskur og et par gode råd til at efterfølgende at vedligeholde fornemmelsen derhjemme.
Dato By Spillested
Det er ikke forbudt at grine
02.02 - 2023 ODENSE Odense Congress Center
Tid: 19:00. Bestil billetter >

Fik du også tjekket disse ...