Menu

Lyt til KM's podcast "Prøv-li-å-hør-her"

Find podcast her

Er du aldrig i dårligt humør, Karen-Marie?

oprettet d. under Underholdning

Er du aldrig i dårligt humør, Karen-Marie?

Når man er rejsende i godt humør, er det et af de spørgsmål, man ofte må svare på. Og jeg ville da lyve, hvis jeg påstod, at jeg altid var glad. 

Der ville være noget galt med mig, hvis jeg aldrig vågnede op om morgenen og havde fået det forkerte ben ud af sengen. Eller hvis jeg ikke engang imellem blev irriteret over en barnevogn, der stod skævt parkeret i opgangen - og måske endda fik revet hul på strømperne i forsøget på at kante mig forbi. 

Selvfølgelig er jeg ikke altid i godt humør. Men næsten. Og nu skal jeg fortælle dig, hvorfor.

En lukket Storebæltsbro

Igår var jeg på vej hjem fra Jylland. Jeg var træt efter en begivenhedsrig dag med foredrag for nogle skønne mennesker, og jeg trængte bare til at komme hjem, få en krammer af Haitianeren (som jeg er gift me), smække benene op på sofabordet og sippe et glas rødvin (mens han tilberedte en middag til mig. Han er nemlig god til at lave mad). 

 

Men ak. Storebæltsbroen var lukket, og gourmetmiddagen og afslapningen måtte skiftes ud med ventetid i Nyborg. I den grad en træls afslutning på en ellers fantastisk dag. Og hvad gjorde Karen-Marie så? Hun brokkede sig på Facebook.”Der er ting, hvor man helst vil være med fra begyndelsen og så er der lukning af Storebæltsbroen!!! Nyborg nu på 3. time. Jeg vil HJEEEEM😫😫”, skrev jeg. 

Det sjove ligger i det trælse

Det viste sig, at flere af mine venner var strandet i samme umulige kø. Og vi begyndte at skrive om, at vi da kunne holde en lille koncert. Det gjorde vi ikke, men bare forestillingen om, at min ven Mickey hev klaveret frem og begyndte at spille, mens jeg skrålede, var nok til at få mig i godt humør igen, og korte flere timer af ventetiden. 

 

Når man kan vende det trælse til noget positivt, bliver livet lidt sjovere. Og fantasien lader sig heldigvis ikke sådan stoppe. Så selv om trafikken står helt stille, kan hjernen jo godt tage på en lille rejse til et sjovere sted eller bare en sjov oplevelser der, hvor man er.


 

Kærlig hilsen

Karen-Marie


 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Seneste fra Instagram
Webdesign af Just Media