Menu

Karen-Maries Verden Privacy Policy

Personoplysninger

 

Generelt

Hos KMsVerden er vi som dataansvarlig både forpligtet til og interesseredet i at beskytte de oplysninger, vi har om dig. Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig f.eks. navn, telefonnummer eller email. Når du benytter dig af KMsVerden indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved hvis du opretter dig som bruger, tilmelder dig vores nyhedsbrev.

 

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Navn og e-mail. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login.

 

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og f.eks. vise dig de event, der er i netop dit område, registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

 

Videregivelse af oplysninger
Vi videregiver ikke personoplysninger som navn og e-mail men benytter en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.
Desuden anvender vi kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@karenmarielillelund.dk Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

Udgiver

“KM's Verden” ejes af
karenmarielillelund.dk
smallegade 22, 3. th    
2000 Frederiksberg  

Telefon: 50838336 Email: info@karenmarielillelund.dk

 

Seneste fra Instagram
Webdesign af Just Media