Menu

Lyt til KM's podcast "Prøv-li-å-hør-her"

Find podcast her

Det bliver jul igen i r

oprettet d. under Underholdning

Det bliver jul igen i r

Jeg er kommet i julehumør, og det vil jeg gerne dele med jer. Det er nemlig blevet til at tænke på den årlige julekander.

Lidt tidligt at begynde at tale om julen, tænker du måske, men på den anden side, så er butikkerne for længst i gang med at sælge chokoladekalendere og guirlander. Så julen står for døren, hvad enten vi vil det eller ej.

Jeg så faktisk et sted, hvor de også solgte en te-julekalender, hvor man kunne åbne en låge med et nyt te-brev hver dag. Og dér må jeg bare sige, at jeg nok mere er chokoladetypen. Og selvom teen måske ville være bedre for mig i det lange løb, så hører chokolade ligesom bedre sammen med jul. Og det er altså uanset, hvor meget kanel, de putter i deres te. Den må de godt få for sig selv.

Julekalenderstress – ikke i år

Hvert år, når jeg er færdig med at indspille den årlige julekalender, siger jeg til mine nærmeste, at i år bliver sidste gang. For det er faktisk en lille smule stressende at finde på hele 24 nye ting år efter år. Men når vi så nærmer os september/oktober, så kan jeg godt mærke, det begynder at krible i mig igen. Og når den første guirlande har ramt supermarkedet, så har jeg glemt alt om, hvad jeg sagde året før.

Jeg ser dog alligevel særligt frem til forberedelserne i år, fordi min gode ven Michel Castenholt har sagt ja til at være med på årets julekalender. Og er der noget, Michel kan, så er det at gøre alting en smule mere underholdende.

Så jeg glæder mig til at dele julekalenderen med jer.

Du kan få den i indbakken

Min julekalender kommer desværre ikke i en papæske med låger, men i disse klimatider er det nok også godt det samme. Til gengæld kan du hver dag fra d. 1. til 24. december åbne en mail fra mig, og få dagens muntre juleafsnit lige i indbakken. Du tilmelder dig julemailen her, og du bliver selvfølgelig ikke spammet med mails bagefter.

Jeg glæder mig til at jule med dig hele december.

Kærlig hilsen

Karen-Marie

 


Kommentar(er) 1

  • Lisbeth Munk Madsen
    Lisbeth Munk Madsen

    Sidder allerede og smiler ved tanken om de dejlige mails december vil bringe!

    Svar

Skriv din kommentar

Seneste fra Instagram
Webdesign af Just Media