Menu

Lyt til KM's podcast "Prøv-li-å-hør-her"

Find podcast her

Bliv ikke bange for humor

Oprettet d. under Underholdning

I disse tider kan man godt forledes til at tro, at humor er det samme som satire
og at vores eneste mulighed for at more os er satire. Men hvis vi skal videre i hverdagen med hinanden , og det skal vi, så får jeg altså lyst til at minde om at satire kun er en af flere humoristiske genre. Den er vigtig i demokratiet, fordi den for eksempel bruges til at revse magthavere, og det kan der jo nok være brug for også i vores lille land. 

Men når det kommer til at have et godt forhold til hinanden, som venner, naboer eller kolleger, så er humor båret af varme og ønsket om at mødes i latter en bedre vej. I hvert fald set med mine øjne. 
 

Og der er masser vi kan mødes om, blot fordi vi er mennesker. Jeg anbefaler f.eks. denne lille bid med en af mine favorit komikere Jimeoin. Han observerer og udstiller os alle sammen. Vi griner af genkendelsen og hvis I ser denne video sammen med nogen, er jeg sikker på at øjenbryn og måden man placerer dem på bliver noget, der kan bringe latter også lang tid efter videoen er slut.

En fælles oplevelse. Et referencepunkt og I har nu en genvej til latter, der samler i stedet for at udskille.Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Seneste fra Instagram
Webdesign af Just Media