Menu

Lyt til KM's podcast "Prøv-li-å-hør-her"

Find podcast her

Kys hinanden

Oprettet d. under Underholdning

 

Kys hinanden, så stiger barometerstanden.

Sådan står der i en gammel sang og jeg går ind for det. Måske ikke så bogstavligt, som det står der. Det kan nemt blive lidt overvældende for alle os, der ikke er realitystjerner, hvis vi pludselig skal til at kaste os snavende i armene på mennesker, vi ikke rigtig kender.

Men mindre kan vel også gøre det.

Vi kunne starte med at give nogle flere komplimenter. Det gør nemlig også noget for humøret. Det blev jeg mindet om, da jeg gik ud af min hoveddør imorges. Nedenfor trappen stod min nabo på vej ind. Han var lige i højde med mine fødder,så måske var det derfor hans første kommentar efter "goddag" var "jeg kan godt lide dine sko" Jeg kiggede ned på mine fødder og det viser sig, at jeg også godt kan lide mine sko. De er lilla på en helt glad måde. Det var derfor jeg købte dem. Men jeg har haft dem længe, så jeg er holdt op med at fejre dem hver gang, jeg tager dem på. Sådan går det jo med mange ting. Vi vænner os til dem og glemmer at sætte pris på dem. Men fordi min nabo fik øje på dem og komplimenterede dem, så jeg dem pludselig også selv igen og idag bliver de fejret endnu engang.

Komplimenter gør os glade, både når vi giver dem og når vi får dem. Det er så enkelt. Vi ved det godt, men vi glemmer det i farten. Så mit lille opråb for i dag skal lyde: Kys hinanden - eller start med at give en kompliment til en eller anden, der lyser op i det offentlige rum eller på din arbejdsplads. Du må selvfølgleig opså gerne komplimentere kæresten. Det andet er bare modigere...jeg siger det bare...ikke for at lokke, men jeg tager tid...begynd NU! :)

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Seneste fra Instagram
Webdesign af Just Media